Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Ehair

Afspraak boeken

Ehair

Ehair,
we cut image

Ambachtelijk, volgens de laatste trends en technieken

Je vindt Ehair sinds 1992 aan de Drienerstraat 22 in Hengelo. Een kapsalon voor het hele gezin. Met van oudsher persoonlijke aandacht, service en advies op de eerste plaats, maar dan wel met de kennis van de nieuwste trends en technieken en creativiteit die je van een hedendaagse topkapper mag verwachten. Bij Ehair sta jij als klant centraal. De salon is als het ware een verlengde van je huiskamer. Een plek waar je je op je gemak voelt, waar er naar je geluisterd wordt en waar je bij binnenkomst direct welkom wordt geheten.

 

Met én zonder afspraak

We werken hoofdzakelijk op afspraak, maar dinsdag, woensdag en donderdag kun je ook zonder afspraak binnen lopen. Uiteraard gaan gemaakte afspraken voor, dus wil je verzekerd zijn van een plekje in de stoel, plan het vooral in.

 

 

Bepaal je prijsniveau

Ehair is er voor iedereen, daarom hanteren we prijsdifferentiatie op drie niveau’s: Stylist – Topstylist – Master Stylist. Je kiest dus zelf wat bepaalt door duidelijk te kiezen voor jouw favoriete kapper/kapster. Bekijk de prijslijst hier.

 

Extra’s voor trouwe klanten

We doen graag iets extra’s voor trouwe klanten. Je geniet van kortingen op de meeste producten. Zo wordt een bezoek aan je kapper nóg leuker!