Prijsdifferentiatie betekent dat er verschillende prijzen bestaan voor dezelfde behandeling. Afhankelijk van de medewerker die jou helpt, betaal je een lagere of hogere prijs. Alle medewerkers in onze salon zijn goed opgeleide en getalenteerde kappers/sters. Dit betekent dat ze allemaal uitstekend kunnen knippen.

Wij hanteren drie prijsniveaus: Stylisten, Top-Stylisten en Master-Stylisten

Stylisten
zijn jonge kappers met een goede vaktechnische opleiding, maar zonder langjarige ervaring. Deze ervaring kunnen ze natuurlijk alleen op doen in de praktijk. En die kans krijgen ze bij ons, want het zijn uitstekende haarstylisten.

Top-Stylisten
werken al enkele jaren in onze salon, zijn dus zeer ervaren en kunnen een goed advies geven. Voor een coupe- of kleurverandering ben je bij hen aan het juiste adres.

Master-Stylisten
Wil je een uitgebreid advies – of bijvoorbeeld een drastische verandering in coupe – maak dan een afspraak bij een Master-Stylist. Door hun ruime ervaring en kennis kunnen ze je uitstekend adviseren, knippen en kleuren.

Jij mag kiezen. Kwaliteit altijd voorop. Dus door wie jij je ook laat helpen bij Ehair, wij garanderen een perfect resultaat.