Greath-lenghts

Als je haar van nature veel volume heeft en vlot groeit, dan heb je een stapje voor. Je hebt aanzienlijk meer mogelijkheden om die look te realiseren die je graag wilt. Maar wat als je niet gezegend bent met de volle haardos waar je van droomt?

Dan is er niets aan de hand, want wij hebben de perfecte oplossing in huis: hairextensions.

Wat zijn hairextensions?
Hairextensions zijn plukjes haar die wij tussen je eigen haren plaatsen, waardoor het langer wordt en/of meer volume krijgt. We hebben ze in verschillende soorten, zowel van echt- als van synthetisch haar. Hairextensions zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en lengtes, zowel stijl- als gewaved haar. Alle extentions die wij gebruiken zijn van natuurhaar. Dat betekent dat je het mag föhnen, stijlen of krullen. Hier geven we je een overzichtje van de verschillende soorten extensions waar wij mee werken.

Clip-ins
Clip-in extensions zijn een soort haarmatjes. De naam zegt het al; deze extensions worden door middel van clips heel eenvoudig in het haar aangebracht.

Flip-ins
Deze extensions worden door middel van een onzichtbare draad over het hoofd gedragen. Daarna haal je je eigen haar er bovenuit.

Lijm/wax extensions
Deze haarplukjes zin verkrijgbaar in verschillende lengten en worden door een zgn. bonding (een lijmstukje) vastgezet aan je eigen haar. Schrik niet! De lijm heeft dezelfde samenstelling als je eigen haar. Deze extensions blijven een paar maanden zitten en je kan er alles mee doen wat je met je eigen haar ook kunt. Sporten, zwemmen, saunabezoek, allemaal geen probleem. Wij werken o.a. met Greath Lenghts, omdat dit de beste kwaliteit haar is. We hebben van Greath Lengths ook nog de variant ‘GL apps’. Dit zijn de snelle extensions, uiteraard van natuurhaar en…. voor hergebruik. Extensions mogen niet zichtbaar zijn en dit geldt ook voor de apps. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de invisible touch. Dit zorgt ervoor dat de extension zowel boven als onder, volledig door eigen haar bedekt wordt.

Tot slot hebben we ook nog een decoratieve extension:

Ibiza Feather extensions
100% echte veren extensions in allerlei kleuren en lengten. De lengten variëren tussen de 20 en 30 cm. Gespot op de hippiemarkt op Ibiza. Veertjes in je haar voor een vrolijk accent. Dankzij de hoge kwaliteit kunnen deze feathers hetzelfde behandeld worden als normaal haar. De veren mogen gewoon gewassen, geföhnd en gestyled worden.