Omdat we op kleurgebied alleen voor het allerbeste gaan, kiezen we voor meerdere soorten haarkleuring. Er zijn veel verschillende haartypes en wij kiezen die kleurmethode die het best bij jouw haartype past.

 

sebastian-cellophanesSebastian / Cellophanes

De 1e semi permanente kleurglans behandeling. Peroxide- en ammoniakvrije kleurglans-complex voor alle haartypen. Revolutionaire formules met verfstoffen uit voedingsmiddelen die zich aan het haar hechten en levendigheid insluiten. Elk haar wordt verlicht met een transparante kleur die minimaal tot 4 weken aanhoudt.

 

 

 

sassoon-chromatology

Sassoon / Chromatology

Is een compacte, permanente kleurlijn, met unieke mengmogelijkheden om geraffineerde, gepersonaliseerde resultaten te creƫren. De creme gel formules zorgen voor langdurige vezeldiepe, iriserende kleurresultaten.

 

 

 

 

Alter-Ego-Ehair

Alter Ego

Technofruit.color is een permanente/semi permanente haarkleuringscreme rijk aan Garcinia Mangosteen dat garant staat voor prachtige kleurresultaten. De kleurpigmenten worden heel precies over de haarstructuur verdeeld en geeft zo een egale, intensieve kleuring met een prima grijsdekking.

 

 

 

Wella-Blondor-EhairWella

Blondor Freelights. Mooi voor Balayages. Natuurlijk uitziende highlights zonder gebruik van folies.