Your hair, we care
Wassen, knippen, drogen, modelföhnen en watergolf aanbrengen kunnen wij natuurlijk als de beste. Ga jij voor kleur of voor extensions, dan zijn er tal van mogelijkheden. Kom gerust eens langs voor vrijblijvend advies. Afhankelijk van je wensen, jouw persoonlijkheid, jouw haarconditie, de hoeveelheid tijd die je ’s ochtends aan het stylen wilt besteden, spreken we uitgebreid de mogelijkheden door. Jouw haar is tenslotte meer dan alleen haar. Het is wie je bent!

Bruidskapsels
Is hij op zijn knieën gegaan? Maak ook voor je grote dag gebruik van onze creativiteit. Bruidskapsels vinden we geweldig. We plannen ruim van tevoren een moment om alles met je door te nemen; wat draag je op deze bijzondere dag, welk kapsel heb je in gedachten en hoe is jouw planning op de dag zelf? Vervolgens maken we een proefkapsel voor je, zodat je kunt zien of het in werkelijkheid is zoals je in gedachten hebt.

En de bruidegom? Die start de dag natuurlijk ook in onze stoel. Wij zorgen er wel voor dat je elkaar niet tegenkomt. Hij wordt voorzien van een strakke coupe en dan leggen we hem in de watten met een klassieke scheerbeurt. Met kwast, zeep en mes. Ultieme ontspanning met superglad resultaat!