Toen Leontien na haar vakantie bij ons in de stoel zat om haar haren weer te laten knippen en kleuren, zagen wij dat haar haar wel een oppepper kon gebruiken. Een uitgelezen kandidaat om de Miracle Treatment van Eleven Australia voor ons te testen. Hieronder haar bevindingen 😉.

miracle_treatment-ehairNa een vakantie met veel zon op mijn geblondeerde lokken kwam de vraag of ik de Miracle Treatment van het Australische merk Eleven zou willen testen bijzonder goed uit. Mijn haar was heel hard toe aan een ‘miracle’. Echt, de gemiddelde bos stro was er niets bij en dus ging ik enthousiast aan de slag!

Eenmaal thuisgekomen met het product ben ik er eens even goed voor gaan zitten en heb gelezen wat Eleven me beloofde. Op de vrolijke verpakking stond dat dit magische goedje maar liefst 11 dingen zou doen met mijn haar. Ik zal je een lange opsomming besparen, maar zachte, glanzende lokken zonder pluis én met een hoop volume zou je hier sowieso van moeten krijgen… Dat en meer!

Klinkt toch bijna als te mooi om waar te zijn?!

Let the miracle begin

De treatment van Eleven moet je aanbrengen op handdoek droog haar. Dat vond ik direct al heel fijn, want daarna kon ik mijn haar gemakkelijk doorkammen. Een verademing! Na het op te laten drogen en in model te föhnen voelde ik al dat mijn haar lekker zacht en niet zo pluizig meer was. Dat vond ik op zich al wel een wonder te noemen. En inderdaad: na een aantal weken merkte ik ook dat ik meer volume kreeg. Een bijkomend voordeel: deze treatment beschermt je haar ook tijdens het föhnen. Zo hou je je haar dus ook mooi glad en glanzend. Slim bedacht van die Australiërs!

Uiterlijk vertoon

miracle_treatmentWaar ik zelf ook wel gevoelig voor ben is de verpakking van een product. Eleven is wat mij betreft goed bezig: een mooie strakke witte verpakking met vrolijke roze letters. Helemaal mijn smaak. Dit flesje hoef je niet te verstoppen! Verder is het een degelijke fles met een goed sluitende dop, dus helemaal fijn als je het mee zou willen nemen in je toilettas. Het goedje is makkelijk te verdelen en ruikt ook nog eens superlekker. Kortom: qua look en feel ook helemaal goedgekeurd.

Conclusie:
wondermiddel it is!

Als ik alles bij elkaar optel, dan kan ik niet anders dan concluderen dat dit treatment echt doet wat je hoopt dat het doet! Naast alle beloofde zaken die ik heb kunnen testen, namelijk handelbaarheid van het haar, glans en volume, beschermt het óók nog eens tegen chloor, UV-A en UV-B-filters. Dat ga ik de volgende zomervakantie maar eens testen, want ik weer zeker dat ik dit wondermiddel ga blijven gebruiken!

Groeten, Leontien

Miracle Treatment van Eleven: wondermiddel of te mooi om waar te zijn?