Curl Enhancing Shampoo & Conditioner: een ware krullenbooster!

Wiesje gebruikt al jaren hetzelfde merk voor haar krullen. Toch had ze nog regelmatig last van pluizig haar. Ze was dan ook erg nieuwsgierig, maar ook sceptisch, toen ze van ons de Moroccanoil Curl Enhancing lijn mocht testen. Benieuwd naar haar ervaring? Lees het hieronder…

curl_enhancingVan nature ben ik gezegend met een goede kop met krullen, maar zonder een goede kapper die het goede model knipt en de juiste producten eindig ook ik gewoon met een grote pluizenbol…

Dus toen ik van Ehair de nieuwe Curl Enhancing Shampoo en Conditioner van Moroccanoil mocht gaan testen, liet ik die kans dan ook niet aan mij voorbijgaan: wat een feestje! Ik gebruik de natuurlijke haarproductlijn van Moroccanoil nu al ruim vijf jaar en je kan wel stellen dat ik daar heel blij mee ben. Ik ben al groot fan van de Moisture Repair Shampoo & Conditioner en de Curl Defining Cream, dus ik was heel benieuwd naar de Curl Enhancing Shampoo en Conditioner.

My daily routine

Ik was mijn haar gemiddeld twee tot drie keer in de week. En omdat water het haar uitdroogt en je daardoor geen betere krullen krijgt, was ik super benieuwd wat dit product voor me kon doen. Wat ik vooral belangrijk vind is dat een product makkelijk is in gebruik en dat mijn krullen ook na twee of drie dagen nog die mooi veerkracht, goed volume en een fijne luchtigheid hebben.

De belofte

Moroccanoil belooft krulverbetering, elasticiteit, glans en beter handelbaar haar. De shampoo geeft een milde reiniging en verzorging met als gevolg zachte en gladde krullen met een opvallende definitie, vrij van ongewenst kroezen en pluizen. Klinkt goed, toch?! Ik ben benieuwd…

Let’s go!

Ik heb mijn haar twee keer met de shampoo gewassen, gelijkmatig aangebracht van de hoofdhuid tot in de punten. Daarna goed uitspoelen natuurlijk en de conditioner ook weer zorgvuldig aanbrengen in de lengtes en de punten. Even twee minuutjes laten zitten en klaar! Vervolgens heb ik mijn haar met een handdoek droog gekneed en de Curl Defining Cream in het handdoekdroge haar aangebracht. Daarna laten drogen aan de lucht en zodra het droog is: mijn krullen lekker losschudden.

Het eindoordeel: een ware krullenbooster!

moroccanoil_curl_collectionIk heb de shampoo en de conditioner nu een aantal weken in gebruik. Ik vind de productcombinatie makkelijk in gebruik en je hebt er maar weinig van nodig om je haar effectief te wassen. Deze producten doen écht wat ze beloven: het werkt als een ware krullenbooster! Mijn krullen voelen zacht en luchtig aan en mijn haar ziet er gezond en glanzend uit. Het haar pluist niet en persoonlijk vind ik na een dag of twee mijn krullen nóg mooier en steviger.
Ik ben er wel uit: vanaf nu staat de Curl Enhancing Shampoo en de Curl Enhancing Conditioner bij mij in de badkamer!

Curl Enhancing: een ware krullenbooster!