Ken je dat gevoel dat je na je kappersbezoek helemaal happy bent met je nieuwe coupe? Gelukkig! Maar dan ken je misschien ook wel het moment dat je de volgende dag in de spiegel kijkt en je afvraagt hoe je je nieuwe kapsel nu weer net zo mooi in model krijgt als toen je de salon uit liep? Wij helpen je graag op weg met een aantal tips!

wind

Een goede basis

Alles valt of staat natuurlijk met een goede basis. Dus goed geknipte lokken in een kleur die goed bij je huid past en een model dat perfect aansluit bij jouw gezichtsvorm. Voor minder doen we het bij Ehair niet, dus dat is in ieder geval een goed begin. Maar dan…

Na de eerste wasbeurt

Bij Ehair werken we uitsluitend met hoogwaardige producten. Met ingrediënten die je haar mooier en handelbaar maken, in tegenstelling tot de meeste shampoos en verzorgingsproducten die je in de supermarkt of bij de drogist in je mandje gooit. Dat is vaak één van de redenen dat je haar, na een wasbeurt met andere shampoo dan wij gebruiken, minder mooi valt. Nergens voor nodig, want alle producten die we in de salon gebruiken, zijn ook gewoon te koop voor thuis. Daar ga je echt veel plezier van beleven!

Stylen

Vanzelfsprekend hebben ook de stylingproducten die je gebruikt een grote invloed op het eindresultaat. Wij weten immers precies welk product geschikt is voor jouw haar. Hierover adviseren we je graag, zodat je hier thuis niet over in hoeft te zitten. Gebruik bij het stylen ook de juiste tools: een goede borstel en de juiste föhn, krul- of stijltang mogen absoluut niet ontbreken. Het goede gereedschap is écht het halve werk.

Ehair to the rescue

Wil je nou nét even wat handiger worden in het in model brengen van je kapsel? Dan hebben wij iets leuks voor je: een workshop van een half uur waarin één van onze stylisten je persoonlijk advies geeft en je een aantal geheime kapperstrucjes bijbrengt. No more bad hairdays! Meer weten? Mail, bel of loop binnen!

Kom naar onze Salon Night

Op 15 november is het Salon Night bij Kapsalon Ehair Hairstyling! Een avond vol beauty- en haarinspiratie. Het Ehair team staat voor je klaar met tips waarmee je thuis in een handomdraai zelf een mooi kapsel creëert. Salon Skin Glow is erbij met tips voor huidverzorging en geeft ter plekke heerlijke handmassages.

Lab26 zorgt voor Italiaanse hapjes en Wineble verzorgt een wijnproeverij! Iedereen is welkom deze avond, dus neem gezellig je vriendinnen, zus, moeder of collega mee.
Entree is gratis, maar reserveren is wel gewenst, want wij zorgen voor een leuke goodiebag, inclusief korting op je volgende behandeling. Die wil je niet mislopen! 😉

Zien we je de 15de?

Elke dag haar alsof je zo van de kapper komt.